Op zoek naar hulp?

neem contact met ons op via e-mail:
support@life-vac.eu

Of telefonisch:
+32 465 04 17 98

Ondersteuningsformulier

FAQ

Ik heb een bestelling geplaatst maar heb geen bevestigingsmail ontvangen

Als je hebt besteld maar geen e-mail of trackinglink hebt ontvangen. Controleer uw SPAM-map. Als er niets in uw spam staat, neem dan contact op met support@life-vac.eu of gebruik ons contactformulier.

Hoe kan ik mijn pakketpagina volgen?

U kunt uw pakket eenvoudig volgen door uw tracking-e-mail te controleren of door naar deze pagina te gaan en uw bestelnummer en e-mail in te voeren.

Ik wil mijn product retourneren

We hebben een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een retourzending aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongeopend zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Let op: De maskers moeten in hun originele ongeopende verpakking zitten.

Om een retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via support@life-vac.eu. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je het retouradres en instructies over waar je je pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben ingediend, worden niet geaccepteerd.

Heeft LifeVac medisch bewijs achter de rug?

Ja, LifeVac kan met trots zeggen dat het het enige anti-verstikking apparaat is waarvan de veiligheid, effectiviteit en geredde levens zijn aangetoond door onafhankelijke medische tests, peer-reviewed medische publicaties en medische samenvattingen.

Als ik LifeVac eenmaal heb gebruikt, kan ik het dan wassen en opnieuw gebruiken?

LifeVac is voor eenmalig gebruik, maar als LifeVac is gebruikt om een leven te redden, zullen we het gratis vervangen.

 • Contactgegevens


  Life Tools VOF

  Lеrѕеѕtееnwеg 87a B1 2520 Emblem

  BE 0788 687 501


  E-mail: support@life-vac.eu


  Telefoonnummer: +32 465 04 17 98